Geroji organizacijų patirtis „INOVACIJOS – KELIAS Į TARPTAUTINĮ PRIPAŽINIMĄ“, 2016.02.26, Vilnius

Geroji organizacijų patirtis

„INOVACIJOS – KELIAS Į TARPTAUTINĮ PRIPAŽINIMĄ“

2016.02.26

Gedimino pr. 38, Vilnius (Ūkio ministerija)

logo_LKVIA

Inovacijų įgyvendinimo sėkmę lemia ne tik vidiniai organizacijos procesai, bet ir sąveika su išorine aplinka, kuri suformuoja naujovės gyvavimo ciklą. Visa tai sudaro inovacijų sistemą, kurios svarbiausias elementas – pačios inovacinės įmonės.

Atsiliepimai:

• „Kitoks požiūris į inovacijas.“
  • „Galimybė susipažinti su inovacijų įvairove. Kai kurios jų praktiškos ir galima panaudoti kasdieniniame gyvenime. Dėkoju už galimybę tobulėti :)“ – Lietuvos Respublikos Seimo (LRS) kanceliarija, Romaldas Abugelis.

Inovacinė įmonė yra ne ta, kuri įdiegė naują technologiją ar pritaikė naujas žinias gamindama naują produktą, bet ta, kuri tai padariusi, nesustoja vietoje, o toliau ieško galimybių bei kuria planus, ką reikėtų atnaujinti ateityje. Kitaip tariant – įmonė, kuri nestovi vietoje, o inovacijų formavimas ir įgyvendinimas yra nuolatinis ir dinamiškas procesas.

Renginio tikslas – paskatinti Lietuvos įmones plėtoti inovacijas tarptautinių mastu ir formuoti Lietuvos, kaip inovatyvios šalies įvaizdį.

Renginio kaina NEMOKAMAI.

Renginio vertė:

• susipažinti su inovacijomis, kurios pelnė Quality Innovation of the Year 2015 tarptautinio konkurso pripažinimą ir įvertinti sukurtų, tačiau neatskleistų inovacijų tarptautinės plėtros galimybes;
  • pasidalinti patirtimi pelnint tarptautinį Lietuvos įmonių inovacijų pripažinimą;
  • sužinoti apie galimybes dalyvauti tarptautiniuose inovacijų konkursuose ir padidinti įmonių inovacijų pripažinimą.

Kontaktas pasiteiravimui ir registracijai: Gintarė Serafinaitė, info@qualityassociation.lt, tel.: +3706 28 55983.

Pastaba: Renginio medžiaga, nuotraukos ir kita aktuali informacija bus atsiunčiama po renginio, registracijos metu nurodytu elektroniniu paštu.

Programa:                                         2016 m. vasario 26 d.

Laikas Tema Pranešėjai
09:00 – 09:30 Registracija
09:30 – 09:45 Įžanginis žodis Marius Skarupskas, LR ūkio viceministras
09:45 – 10:00 Situacija Lietuvoje ir Europoje inovacijų srityje Dr. Dalius Serafinas, LKVIA prezidentas