Inovacijų konkursas 2015

Inovacijų konkursas „Quality Innovation of the Year 2015“

QI_LKVIA.8

2015 m. asociacija suorganizavo nacionalinę atranką į tarptautinį inovacijų konkursą „Quality Innovation of the year 2015“. Daugiau nuotraukų.

TRUMPAS FILMUKAS IŠ APDOVANOJIMŲ.

Tarptautiniame konkurse prizinės vietos laimėtoja tapo inovacija:

Visi nacionalinės atrankos laureatai:

Tarptautinio konkurso nugalėtojai ir nacionalinių atrankų laureatai dalyvaus apdovanojimų ceremonijoje Taline, kuri vyks 2016 m. sausio 27-28 d. Apdovanojimus įteiks Suomijos prezidentas.

Quality Innovation of the year 2015

Konkurso tikslinės grupės:

• Potencialūs inovatoriai (Potential innovations – For all innovations that are „still on paper“ and have not been tested by the markets yet).
  • Socialinės aprūpinimo ir sveikatos priežiūros organizacijos (Social and health care sector innovation – For responsible innovations from organizations in the social and health care sectors).
  • Švietimo sektoriaus organizacijos (Education sector innovation – For responsible innovations from organizations in the education sector).
  • Mikro (iki 10 žm.), SVV (iki 250 žm.) ir Stambių įmonių inovacijos (daugiau kaip 250 žm.); (Micro Enterprises – For micro companies with turnover less than 2 million EUR and less than 10 employees; Small and Medium size companies – For small and medium sized companies with turnover less than 50 million EUR and less than 250 employees; Large companies – For large companies with turnover more than 50 million EUR and/or more than 250 employees).
  • Viešojo sektoriaus ir NVO inovacijos (Public sector and nonprofit organizations – For all organizations in the public and not-for-profit sectors).

Nauda dalyviams:

• Apie inovacijas sužinos pažangios šalys ir potencialios rinkos (kiekvienų metų nugalėtojai skelbiami konkurso rengėjų tinklalapyje);
  • Lietuvos inovatorių pripažinimas šalyje ir užsienyje;
  • inovacijų pasitikrinimas, ar įdomu tarptautiniu mastu;
  • profesionalių ekspertų inovacijos įvertinimas.

Pagrindinės datos:

• Iki gruodžio 6 dienos dokumentai pateikiami tarptautiniams vertintojams.
  • Nuo gruodžio 7 iki gruodžio 31 dienos paraiškas vertina tarptautiniai ekspertai.
  • Sausio 27-28 d., 2016 – Apdovanojimų ceremonija Taline, Estija.

2016 m. sausio 27-28 d. vyksta apdovanojimų ceremonija Taline, apdovanojimus įteiks Suomijos prezidentas.

Dokumentai kandidatams:

Užpildytą formą siųsti el. paštu: info@qualityassociation.lt

Plačiau.