Rytas su „Litgrid“: LEAN taikymo patirtis

RYTAS SU „LITGRID“: LEAN TAIKYMO PATIRTIS

2019.11.11, 8:00 – 10.00

A. Juozapavičiaus g. 13, LT-09311, Vilnius

AB „Litgrid“, Lietuvos elektros perdavimo sistemos operatorius, palaiko stabilų šalies elektros energetikos sistemos darbą, valdo elektros energijos srautus ir sudaro sąlygas konkurencijai atviroje elektros rinkoje. „Litgrid“ atsako už Lietuvos elektros energetikos sistemos integraciją į Europos elektros infrastruktūrą ir bendrą elektros rinką.

Bendrovė sparčiai artėja prie pažangiausių elektros tinklų operatorių Europoje. Vadovų teigimu, puikiems įmonės rezultatams turi įtakos ir vos prieš porą metų pradėta taikyti LEAN vadybos sistema.

Šio vizito metu Vaida Veselovskienė, AB „Litgrid“ Veiklos procesų vadovė, papasakos apie LEAN kelią bendrovėje – kodėl bendrovė pasirinko LEAN vadybos sistemą, su kokiais iššūkiais susidūrė ir kokią gavo naudą taikant LEAN metodus , o taip pat turėsime galimybę gyvai stebėti LEAN vadovų susirinkimą.

PROGRAMA

8:00 – 8:30 Trumpai apie bendrovę AB „Litgrid“

8:30 -8:55 Stebėsime AB „Litgrid“ vadovų LEAN susirinkimą

9:00-10:00 LEAN kelias bendrovėje: patirtis ir iššūkiai

Prašome registruotis ir užduoti klausimus: info@qualityassociation.lt, tel.: 8683 63516. E-REGISTRACIJA.

VIZITAS SKIRTAS TIK ASOCIACIJOS NARIAMS IR PARTNERIAMS.

BŪTINA IŠANKSTINĖ REGISTRACIJA.