Studijos

KOKYBEI NEREIKALINGAS ĮVAIZDIS – ORGANIZACIJOS IR JOS PRODUKTŲ ĮVAIZDŽIUI REIKALINGA KOKYBĖ.

vu_logo_print

KOKYBĖS VADYBOS MAGISTRO PROGRAMA

(Vadybos magistras)

VILNIAUS UNIVERSITETO EKONOMIKOS FAKULTETAS

VIDEO in English.

Filmukas.

Kokybės vadyba_PRISTATYMAS

Kokybės vadybos programa_LT

Quality Management program_EN

Programa vykdoma nuo 1997 m. ir tai vienintelė tokio tipo programa Lietuvos universitetuose. 2013 m. programa akredituota maksimaliam laikotarpiui – 6 metams. Tarptautiniai ekspertai pažymėjo, kad programa palaiko stiprius ryšius su verslu, o dauguma programos dalykų atitinka dalykus, dėstomus analogiškose Vakarų šalių studijų programose.

Pasauliniame Eduniversal reitinge tarp 200 vadybos krypties
programų ši programa 2015 m. užėmė 8 vietą Rytų Europoje!

90 procentų studentų ir baigusiųjų
rekomenduotų šią programą kitiems.

Karjeros galimybės

Programos absolventai įgis kompetencijas dirbti kokybės vadybininkais, kokybės auditoriais, procesų vadybininkais, Lean ekspertais, EFQM ir BVM vertintojais, ISO ir kitų standartų ekspertais, gebės dirbti konsultacinį darbą, turės galimybę tęsti studijas doktorantūroje.

Studijų formos

• Nuolatinės studijos lietuvių kalba: trukmė 1,5 metų; paskaitos vyksta darbo dienomis nuo 17.30 val.
  • Nuolatinės studijos anglų kalba: trukmė 1,5 metų; paskaitos vyksta darbo dienomis nuo 17.30 val.
  • Ištęstinės sesijinės studijos lietuvių kalba: trukmė 2 metai; paskaitos vyksta šeštadieniais. Gali stoti įvairių sričių bakalaurai ir magistrai, turintys ne mažesnį, kaip dviejų metų darbo stažą programos profilį atitinkančiose pareigybėse.

KVIEČIAME STOTI Į KOKYBĖS VADYBĄ!

Susidomėjusius galimybe studijuoti VU EF Kokybės vadybos magistrantūroje prašome kreiptis el. paštu: juozas.ruzevicius@ef.vu.lt (programos lietuvių k.); roma.adomaitiene@ef.vu.lt (programa anglų k.)

Priėmimo į VU magistrantūros studijas taisyklės:

PAPILDOMO PRIĖMIMO Į VU MAGISTRANTŪROS STUDIJAS TERMINAI 2016 METAIS:

Plačiau apie kokybės vadybos magistro studijų programą: http://www.kv.ef.vu.lt/lt/